slider2
slider1
slider3

Elektricien Vlaardingen

Uw elektricien en installateur in Vlaardingen voor elektrotechniek

Bent u op zoek naar een elektricien in Vlaardingen? Neem dan contact op met ons. Installektra is een elektrotechnisch bedrijf dat in Vlaardingen alle werkzaamheden uitvoert voor elektrische installaties. Wij leveren als elektricien en installateur onze diensten zowel aan bedrijven als particulieren en zijn actief in de nieuwbouw waar we complete installaties kunnen aanleggen, maar ook in bestaande bouw die een renovatie of uitbreiding nodig heeft. Wij zijn een STEK erkend bedrijf waarmee u de garantie krijgt van elektrotechniek dat aan alle voorwaarden voldoet die tegenwoordig gesteld worden.

Een erkend installateur en elektricien

Installektra is een STEK erkende installateur voor al uw elektra. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat u altijd zeker bent van een electricien die zijn vak verstaat. Wij zijn immers al vele jaren actief in Vlaardingen en hebben al menig klant laten zien dat wij niets teveel zeggen als wij aangeven dat wij kwaliteit en veilig elektra werk leveren. Onze vakmensen worden regelmatig bijgeschoold en zijn op die manier altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen die tegenwoordig gesteld worden. Wanneer u dus uw electricien in Vlaardingen op bezoek krijgt, dan weet u dat u een vakman aan het werk heeft in uw huis of bedrijf.

Wat kunnen wij als elektrotechnisch bedrijf allemaal installeren

Wij kunnen u een breed pakket aan installaties aanbieden. Uiteraard zijn wij vaak in Vlaardingen te vinden om een woning of bedrijf te voorzien van een nieuw elektra netwerk. Maar we doen meer. Wij zijn ook de elektricien die een datanetwerk kan installeren, een domotica systeem kan verzorgen en een inbraakbeveiliging kan aanleggen. Wij zijn ook de specialist in Vlaardingen voor inbraak en brand preventie systemen. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen installeren.

 • Verlichting
 • Noodverlichting
 • Data-installaties
 • Telecom installaties
 • Intercom en Videocom installaties
 • Domotica
 • Inspecties NEN1010 en NEN3140
 • Thermografisch onderzoek
 • Inbraak en brand beveiliging
 • Airco systemen
 • Erkend bedrijf volgens STEK, NCP, Uneto VNI, VEB en SEI.

Elektricien Vlaardingen

Neem vandaag nog contact op met uw elektricien in Vlaardingen

Wilt u elektrotechniek werkzaamheden laten uitvoeren en zoekt u hiervoor een elektricien in Vlaardingen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn een STEK erkend bedrijf waarmee u de garantie krijgt dat u vakwerk geleverd krijgt. Wij komen graag bij u langs in Vlaardingen om uw plannen voor uw woning of bedrijf door te nemen. U krijgt dan een offerte van ons voor de elektrotechniek die wij kunnen verzorgen. Wij leveren als electricien in Vlaardingen een breed scala aan mogelijkheden zoals domotica systemen, complete elektra- en data netwerken, inbraakbeveiliging en airconditioning.

Direct contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Installektra Elektrotechniek | Sitemap