slider2
slider1
slider3

Elektricien Maassluis

Uw vakman voor al het elektra

Heeft u een woning of bedrijf in Maassluis en bent u op zoek naar een elektricien die allerlei werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek uit kan voeren volgens de laatste normen? Neem dan contact op met Installektra. Of het nu gaan om brandbeveiliging, telecombinatie, airconditioning of andere vormen van elektrotechniek in Maassluis, onze vakkundige installateurs en elektriciens kunnen alles verzorgen wat met elektra te maken heeft. Wij zijn zowel actief in nieuwbouw als in de bestaande bouw en kunnen een breed pakket aan mogelijkheden aanbieden. Wij kunnen bijvoorbeeld naast het traditionele elektra netwerk met stekkerdozen, ook complete domotica systemen leveren, waarmee u vrijwel alles kunt beheren in uw huis. Zoals bijvoorbeeld verlichting, inbraakpreventie, videobewaking en verwarming. Lees verder op onze website wat wij allemaal kunnen of neem contact op met uw elektricien voor een afspraak in Maassluis.

Een erkend leerbedrijf

Installektra is een erkend elektrotechnisch leerbedrijf. Het betekent dat u van ons vrijwel altijd een electricien op bezoek krijgt die door onszelf is opgeleid. Deze elektromonteurs en elektriciens zijn vakmensen die alles weten van elektra en op de hoogte zijn van de eisen die tegenwoordig worden gesteld. Onze medewerkers komen graag bij u langs in Maassluis om samen met u de mogelijkheden door te nemen waarbij u de zekerheid heeft dat u een deskundig advies krijgt voor de elektrotechniek die u nodig hebt voor uw woning of bedrijf in Maassluis.

Wat kunnen wij als elektricien in Maassluis allemaal installeren

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden voor uw woning of bedrijf in Maassluis. Wij verzorgen uiteraard de standaard elektrotechniek, maar wij zijn ook de elektricien die een complete inbraakbeveiliging kan installeren. Wij voeren bovendien regelmatig controles uit bij bedrijven in Maassluis om vast te stellen of de installaties nog aan de eisen voldoen. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 •  Service & onderhoud
 •  Verlichting
 •  Noodverlichting
 •  Data-installaties
 •  Telecom installaties
 •  Intercom en videocom installaties
 •  Domotica
 •  Inspecties NEN1010 en NEN3140
 •  Thermografisch onderzoek
 •  Inbraak en brandbeveiliging
 •  Airco systemen
 •  Erkend bedrijf volgens STEK, NCP, Uneto VNI, VEB en SEI.

Elektricien Maassluis

Neem direct contact op met uw elektricien in Maassluis

Bent u op zoek naar een elektricien in Maassluis voor het verzorgen van brandbeveiliging, telecombinatie, airconditioning of andere vormen van elektrotechniek? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons voor een afspraak. Wij komen met alle plezier bij u thuis in Maassluis om samen met u de werkzaamheden door te nemen die u door ons zou willen laten uitvoeren. Wij zijn de elektricien die installaties zoals inbraakbeveiliging, domotica, telecom installaties, verlichting en nog veel meer kan verzorgen. Wij zijn een erkend elektricien die aangesloten is bij diverse branche organisaties waarmee u de garantie krijgt dat wij vakwerk voor u afleveren in Maassluis.

Direct contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Installektra Elektrotechniek | Sitemap