slider2
slider1
slider3

Brancheverenigingen

Ons installatiebedrijf is aangesloten bij diverse brancheverenigingen

Natuurlijk is Installektra aangesloten bij diverse brancheverenigingen. Het is een garantie dat u zaken doet met een betrouwbare partner, die op tal van gebieden over de juiste kennis, materialen en kwaliteiten beschikt. Installektra is aangesloten bij:

Uneto VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De huidige vereniging heeft ruim 6.000 leden die in hun bedrijven werk bieden aan zo’n 110.000 werknemers. Hiermee is UNETO-VNI één van de grotere werkgeversorganisaties van Nederland.

Uneto VNI

VEB

VEB staat voor Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. De VEB werd in 1987 opgericht en heeft onder meer als doelstellingen:

 • Branchebescherming
 • Hanteren erkende kwaliteitsnormen
 • Behartigen belangen aangesloten ondernemers

VEB

SEI

SEI is de Stichting Erkenning Installatiebedrijven. In het register van de SEI staan installatiebedrijven die aangetoond hebben dat zij beschikken over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren.

SEI

Kenteq leerbedrijf

Installektra mag zich van Stichting Kenteq al sinds 2005 het predicaat Erkend leerbedrijf aanmeten. Dit betekent een letterlijke erkenning voor het feit dat Installektra een goede werk- en leeromgeving biedt. Erkend leerbedrijf geldt voor branchegenoten als hét bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten.

Kenteq leerbedrijf

STEK

STEK staat voor Stichting Erkenningsregeling voor de uitoefening van het Koeltechnisch Bedrijf. Dit heeft in het geval van Installektra betrekking op met name airconditioning. STEK-erkende bedrijven en STEK-gediplomeerde monteurs zijn verplicht hun vakbekwaamheid op peil te houden. Door onafhankelijke inspecterende instanties worden voor STEK regelmatig controles verricht bij installaties die door STEK-erkende ondernemingen worden onderhouden. STEK ziet zo toe op de handelingen van de erkende bedrijven.

STEK

Direct contact!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Onderwerp (*)

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Installektra Elektrotechniek | Sitemap